Anlegg Øst Entreprenør AS styrker seg i lokalmarkedet - kjøper 75 % av aksjene i S & B Stenersen AS.

Gjermundshaug Gruppen er gjennom grupperingen Strabag/Acciona én av tre finalister i konkurransen om OPS-prosjektet rv. 3/rv. 25 Løten–Elverum.

Statens vegvesen har signert kontrakt med Anlegg Øst Entreprenør AS ombygging av Krekke rasteplass ved E6 i Sør-Fåvang i Ringebu kommune.

Fem elever fra Solør Videregående Skole Avd. Våler har denne uken hatt praksisuke hos henholdsvis Gjermundshaug Anlegg AS og Anlegg Øst Entreprenør AS.

15 personer fra Gjermundshaug Gruppen gjennomførte lørdag Skarverennet mellom Finse og Ustaoset med god stil i strålende sol og medvind.

Gjermundshaug Anlegg har i slutten av mars signert to store kontrakter med Statens vegvesen for området Hedmark nord.

Gjermundshaug Gruppen tar lærlingene på alvor, og både Gjermundshaug Anlegg og Anlegg Øst Entreprenør legger store ressurser i å være gode lærebedrifter. Det verdsettes av lærlingene.

Magne Trønnes startet 1. mars i jobben som ny daglig leder i Team 1435.

Etter internt fokus i 2016, er Avantis Distribution AS rigget for synlighet i markedet i 2017. Litt belønning er allerede på plass i og med at Avantis av norske forhandlere er kåret til beste nisjedistributør i 2016.

Avantis Distribution AS har ansatt ny logistikkmedarbeider.  Silje har sin første arbeidsdag i dag, og er her omgitt av Asle, (til venstre) og Terje.  Asle er salgsansvarlig for Norge, Sverige, Danmark og Island.  Terje er vår lager- og logistikkansvarlig. 

Velkommen til oss Silje